trza bylo to i laka spalil, jak wiesiu na fajce z kumplami daleko byl
Dziś każda, nawet przypadkowa próba ruszenia zbyt dynamicznie kończy się rozbudowaną wiązanką. Będą przynajmniej wspomnienia na przyszłość. Najfajniejsze są pierwsze reakcje na pana Wiesława niektórych kursantów w szczególności płci żeńskiej - po dwóch godzinach mówią po cichu, że zmieniać chcą a po dwudziestej dziękują bogu, że zostały jednak w dotychczasowym położeniu.
Hmmm, no ja też prawko robiłam z Panem Wiesławem na prawym fotelu i mile wspominam. Wszakże zdałam za pierwszym razem, także inaczej wspominać nie mogę Przyznaje, raz łza mi się zakręciła, bo usłyszałam, że już powinnam to wiedzieć, ale to był pierwszy i ostatni raz Rozpruł sie i to konkretnie powiem szczerze.
Ale jak dzisiaj wspominam, jak na ulicy chyba juz Piłsudskiego ścigałam sie z fiatem 125p, tzn nie dawałam mu sie wyprzedzić tylko. Co, oczywiście jest niezgodne z przepisami
Ogólnie fajnie było
_________________ Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi, buahahahahaha!!!!
Moje auto: Caprycha Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Skąd: Stąd
Wysłany: 2010-03-10, 09:53
Przekaże Wiesławowi te miłe słowa. Teraz pewnie jemu się łza zakręci w oku
Bo po to człowiek to wszystko robi, żeby min. ktoś go potem miło wspominał.
Pozdrawiam
A do Peva powiem tylko tyle, że jak przyszliście we trzech to Wiesław do dziś pewnie nie może ogarnąć który to Stańczyk, który Starzyk a który Nadstazik Myśle, że jakbyście wtedy nie przychodzili na swoje jazdy tylko się zamieniali to też by nie rozpoznał
Moje auto: Caprycha Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Skąd: Stąd
Wysłany: 2010-03-15, 09:27
Mara nauczyliśmy jeździć. Ale co do ortografii, to miejcie pretensje do jego polonistów
Oczywiście Booster zapraszamy. Mamy teraz szybkie terminy-zatrudniliśmy nowego instruktora z doświadczeniem. Przeszedł od konkurencji